VIP Oaza

Priuštite sebi i dragoj Vam osobi privatnost, zajedničke trenutke te iscjeljujuće kupke i masaže u Khao Sun VIP Oazi. Upoznajte sve blagodati tajlandske povijesti i kulture, kroz posebno uređen prostor te kombinaciju tradicionalnih metoda oporavka Vašega tijela, uma i duha.

Napravili smo dvije kombinacije, STANDARD u trajanju od 3 sata i EXCLUSIVE u trajanju od 4 sata, u kojima se nalazi sve što Vam je potrebno za psiho-fizički oporavak. Poslije boravka i tretmana u našoj VIP Oazi, biti ćete odmorni, veseli, puni energije, začarani, opušteni, preporođeni.

Standard

Naša kupka djeluje umirujuće, opuštajuće i uspavljujuće, ublažava napetosti, depresiju i nesanicu. Umanjuje mišićnu napetost, grčeve, tegobe reumatizma i artritisa. Zahvaljujući tonizirajućem djelovanju, pomaže suzbijati celulit te poboljšava napetost kože. Pomaže kod pms-a i menopauze.

Nakon ljekovite kupke uživat ćete u jednoj od naših tajlandskih masaža cijeloga tijela Khao Sun, koja će najbolje odgovarati Vašim potrebama i željama. Možete odabrati jednu (po osobi) od sljedećih:

 • Tradicionalna, 50 min. ili 80 min.
 • Tradicionalna s toplim oblozima, 50 min. ili 80 min.
 • Masaža s uljima, 50 min. ili 80 min.
 • Masaža s odabranim eteričnim uljima, 50 min. ili 80 min.
 • Masaža s odabranim eteričnim uljima prilagođena trudnicama, 50 min. ili 80 min.
 • Lomi-Lomi, 50 min.

Za ugodniji boravak i osvježenje u sklopu VIP Oaze nalazi se udoban kutak, gdje Vam poslužujemo vodu, originalni tajlandski čaj, raznovrsno birano voće i pjenušac, kako biste mogli prikladno proslaviti i posebne prilike. U ponudi Standard uživat ćete puna tri sata, u potpunom miru i privatnosti.

Exclusive

Kupka blagotvorno djeluje kod opće slabosti organizma, iscrpljenosti i umora. Pomaže kod menopauze, ublažava predmenstrualni sindrom i promjenjiva emocionalna stanja. Harmonizira, inspirira i budi životnu radost.
Djeluje tonizirajuće na kožu i poboljšava napetost kože. Olakšava bolove u mišićima i zglobovima. Zbog snažnih antiseptičnih svojstva eteričnih ulja u sastavu pomaže kod prehlada i bronhitisa.

Nakon ljekovite kupke uživat ćete u jednoj od naših masaža, koja će najbolje odgovarati Vašim potrebama i željama. Možete odabrati jednu (po osobi) od sljedećih kombiniranih masaža Khao Sun:

 • Opijum, 80 min.
 • Euforija, 80 min.
 • Vitalnost, 90 min.
 • Harmonija, 100 min.
 • Khao Sun, 100 min.

Za ugodniji boravak i osvježenje u sklopu VIP Oaze nalazi se udoban kutak, gdje Vam poslužujemo vodu, originalni tajlandski čaj, raznovrsno birano voće i pjenušac, kako biste mogli prikladno proslaviti i posebne prilike. U ponudi Exclusive uživat ćete puna četiri sata, u potpunom miru i privatnosti.

Prostor i program u VIP Oazi prilagođeni su za jednu do dvije osobe. Nakon što ste odabrali željenu opciju Standard ili Exclusive, sa našim stručnim osobljem se možete posavjetovati oko pravilnog izbora masaže i reći za koju vrstu kupke ste se odlučili. Voće također možemo poslužiti po Vašem izboru. Sve dodatne opcije produljenja boravka radi usluga masaže iz naše ponude naplaćujemo prema važećem cjeniku.