Tajlandska masaža Khao Sun
Tajlandska masaža Khao Sun Zagreb
Tajlandska masaža Khao Sun
Tajlandska masaža Khao Sun Zagreb

Povijest tajlandske masaže

|

Učinci tajlandske masaže

|

O salonu i nama

|

Vip oaza

|

Cjenik

|

Kako do nas

 
Tajlandska masaža Khao Sun Zagreb Tajlandska masaža Khao Sun Zagreb

Khao Sun Zagreb - salon tajlandske masaže

Novootvoreni salon tradicionalne tajlandske medicinske masaže Khao Sun u Zagrebu , napravljen je i uređen u stilu budističkih hramova, u kojima se stoljećima podučavala ova specifična tehnika masiranja. Posebnost ovih tretmana jest, prije svega u tome, što pomažu u oslobađanju blokada i stimuliraju protok životne energije, čime se otklanjaju različite phiho-fizičke tegobe.

Ovo je drugi u nizu Khao Sun salona tradicionalne tajlandske medicinske masaže otvorenih u Hrvatskoj. Sam naziv salona je pažljivo odabran. Khao Sun riječi na tajlandskom jeziku znače vrstu riže, a također su i naziv jedne od većih gradskih ulica u Bankoku. Izgovaramo ih <<kao san>>, a to je upravo asocijacija na našem jeziku koju želimo da u Vama probude naše masaže.

Salon je prestižno i bogato uređen. Prostor je praktičan, udoban i miran, a u potpunosti je opremljen sa tajlandskim tradicionalnim namještajem, svjetlima, ornamentima izrađenim od drveta, lampama, statuama i porculanskim posuđem, koje su oslikali tajlandski umjetnici.

Ono što daje posebnu, ugodnu i opuštajuću atmosferu, tijekom masaže, je glazba u kojoj su kombinirani zvuci prirode sa tajlandskim narodnim glazbalima.

Nakon iscjeljujućeg tretmana, uživati ćete i u orginalnom tajlandskom čaju.

Masaže izvode dvije tajlanđanke, certificirani terapeuti tradicionalne tajlandske masaže. Svoje znanje i praksu stekle su u hramu Wat Pho, gdje se nalazi najpoznatija i najstarija kraljevska škola tajlandske masaže.

Priuštite sebi, najdražima, prijateljima ili poslovnim partnerima iscjeljujući tretman, oporavak i užitak. Rezervirajte neki od brojnih tretmana Khao Sun salona tradicionalne tajlandske masaže. Postati ćemo dio Vaših neizostavnih navika.
Tajlandska masaža Khao Sun Zagreb
Tajlandska masaža Khao Sun Zagreb
Tajlandska masaža Khao Sun Zagreb
Tajlandska masaža Khao Sun Zagreb Tajlandska masaža Khao Sun Zagreb Tajlandska masaža Khao Sun Zagreb Tajlandska masaža Khao Sun Zagreb Tajlandska masaža Khao Sun Zagreb Tajlandska masaža Khao Sun Zagreb
Tajlandska masaža Khao Sun Zagreb
Apple
Tajlandska masaža Khao Sun Zagreb
Salon tradicionalne masaže Massaggio tradizionale tailandese Khao Sun, Zagreb - Your piece of Thailand in the city center